2009. augusztus 26., szerda

Summer Camp

Visszatértünk az un. táborból...Espanola....6 órára északra Torontotol......ez igazából hotel volt (indián recreation centre), nem tábor.....gyönyörű, és ezt a hetet soha az életben nem fogom elfelejteni sokminden miatt.......!

Nagyon nagyon sokat dolgozom ezen a héten, mert mindent elő kell készíteni az uj munkatársak érkezéséhez......és én is költözöm......és a jövő héten kedden megint megyek....most tényleg táborozni 4 napra......... szeretnék majd írni a táborrol, és a képeket is felteszem majd, csak nem tudom mikor..........kitartás..........the most important....PEACE, LOVE

2009. augusztus 14., péntek

Bryan Adams koncert

MA voltam egy fergeteges Bryan Adams koncerten a Roy Thomson Hallban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bryan azt mondta az elején, a hely őt egy iskolai teremhez emlékezteti.....nem tudom, de szerintem jó hely.....szép, és jó az akusztikája.
Egy szolo ausztikus koncert volt gitárral, és egy zongorával.......nagyon klassz.....nem gondoltam volna, hogy ilyen hangulatot lehet így is csinálni........nagyon jó volt.....Bryan Adams egy nagyon jó pasi...teljesen mindegy hogy hány éves......Torontoban is játszott sokáig azt mondta, még mielőtt befutott volna....akkor még csak az esti szórakozóhelyeket járta........

Holnap...azaz ma, mert hajnal van......megyek az un Romero CAmp-be.......nem teljesen táborozás...egy indián rezervátum hely, de kiadák nekünk egy hétre......olyan 4o -en megyünk, érdekes lesz.......a hely biztosan szép.

2009. augusztus 9., vasárnap

Első hétvége a többiek nélkül

Nagyon mozgalmas volt a hét, és hát a hétvége is...pénteken késő este még találkoztam Líviával, Andival, és Katival, aztán szombaton party, és vasárnap...mindenféle meeting-ünk és születésnapunk volt........úgyhogy semmire sincs időm.......tulajdonképpen jó lenne egy kicsit pihenni, vagy magammal foglalkozni, de nem nagyon tudok.....úgy tűnik ez a hónap elég mozgalmas lesz.....nem tudom itt melyik nem volt az....azt gondolom, mindegyik az volt...de ha nem, akkor tettünk arról, hogy busy-k legyünk......csináltunk programot........csak győzzük......a jövő hétvégén táborozni megyünk, úgyhogy addig pihennem kell.......valószínűleg egy - két szabadnapot kiveszek előtte.....

Osiris és Amanda a nyári munkatársak......aranyos lányok. Osiris Panamából, Amanda idevalósi....Perry Sound-i lány......már az első hét után mondták, hogy meglehetősen elfáradtak....remélem kitartanak augusztus végéig, amíg a mandátumuk szól. Sokat segítenek, de érezhetően több dolog szakadt a nyakunkba. Na hát majd ez is eltelik.

A szombati partyra néhányan a régiek közül is visszajöttek, aminek nagyon örültem!!!!!!!!!!!!!!!

2009. augusztus 5., szerda

András hazament

Hát nem jó napok járnak most rám.....egyedől maradtam.....na nem teljesen,de mégis....mindenki hazament. András volt az utolsó, de ma ő is. Rámszakadt a magány.....azért ha egy évig együtt élsz valakivel, valakikkel, a napok nagy részét együtt töltitek, nem egyszerű az elválás.

Dehát ennyi volt....lehetett volna az is, hogy soha meg sem ismerjük egymást.....de ez így jobb volt, ez az év - volt benne sok nehézség persze - de fantasztikus volt és felejthetetlen így együtt ez a csapat......azt hiszem ezek örök barátságok maradnak.

Hogy mi lesz a jövő? Ki tudja...Lívia barátnőm jól mondta...olyan mintha a sötétben az úton vezetnél....nem látod merre mégy, csak 1oo méterre látsz el, mégis mégy tovább az úton.
Hát ez van mindannyiunkkal......

2009. augusztus 3., hétfő

Vége

Hát itt a vége........a program egy éves, amit egy évvel meg lehet hosszabbítani, ha mindkét fél úgy akarja. Most pénteken azonban mindenkitől elbúcsúztunk, elbúcsúztam. Voltak, akik két évig dolgoztak itt négyen, és voltak, akik csak egy évig, ketten. És van egy örök visszatérő, Matt. Megszerveztük a búcsúbulit, nagyon szép volt, és sírtunk...tam mint a záporeső.

Amúgy pedig már sokan várták hogy vége legyen....ennyi.....már néhányan másnap, szombaton hazamentek, vannak még egyen - ketten akik itt vannak, András szerdán utazik haza Magyarországra.

Egyedül maradtam.......nagyon fognak hiányozni, de mit tegyek......majd jönnek az újak......én maradok.......még valameddig.....egy évig, vagy majd látom.

A hétvégén Caribana fesztivál volt........nem mentem el végül, a tóhoz mentem le néhány emberrel.....bár útközben láttunk bikinibe és fejdíszbe lejtő, egyéb lengén öltözött hölgyeket, akik a súlyukkal semmit sem törődve nehézbombázóként rázták magukat. Itt minden lehet, és senkit sem érdekel....otthon ezt nem lehetne megtenni.....itt nem szól senki senkire, nem nyilvánítanak semmiféle véleményt, és nem is lehet, mert még baja lehet az embernek abból, ha véleményét szabadjára engedi.......így itt minden oke.

Vasárnap elmentünk Brynnel egy búcsúebédre egy közeli pubba.....nagyon klassz volt, azután Líviával is találkoztam, és csavarogtunk egyet.

Holnaptól lesz egy rövid hetünk, ugyanis hétfő szünnap volt. Civic Holiday.