2010. június 9., szerda

Mi történt.....?

Ja, sokan kérdezhetitek mi történt, mert nem irtam semmit májusban...igen, a május kimaradt.....ja, hát azért történtek velem dolgok a mult honapban is, nem is kevés, csak talán az idő hiánya és a hangulatom borongossága nem tette lehetővé az irást....
Szóval az egyik fontos hir, az, hogy nem folytatom a munkát itt, a Romero House-ban, ahol jelenleg dolgozom. A szerződésem lejár augusztusban, és mindent egybevetve, megválunk egymástól RH és én. Sok mindent nem irtam le, amit talán le kellett vagy le lehetett volna irni, hogy mi történt, de annyira személyes, hogy nem célszeru a blogra kitenni, hiszen többen is olvassak, meg esetleg azok is, akik érintettek lehetnek valamilyen formában. Elég csak annyi, hogy Kanada és a kanadai munkavállalás szép, de ugyanakkor sokrétu és nem egyszeru dolog.....egy dolog biztos, sokkal jobban lehet élni mint otthon, mert többet lehet keresni, és olcsobban ki lehet jonni, de ennek ára is van....némely helyen és esetben nagyobb ára, némely helyen kisebb.
Az én két évem nagyon szép volt itt, de nem egyszeru. Persze mindenhol megvannak a nehézségek, otthon meg aztán foleg, ezért nem panaszkodom, és soha nem panaszkodtam.....

A jövő....nos most ugy tunik, a jövő rázósabb mint a mult......hogy is legyen tovább......alapvetoen felmerulő kérdés ez. Maradni vagy menni először is....hát a maradás nem lenne rossz, de ahhoz első és másodsorban munka kell. A munkavállalás nem könnyu.....az én esetemben meg aztán foleg, hogy munkavállaloi engedéllyel vagyok, és nincsenek meg a szükséges papirjaim az engedély nélküli munkavállaláshoz.....ez tunik a legnagyobb problémának jelen pillanatban.
Úgyhogy nem látván más esélyt, augusztus hónappal ujra az otthon édes - de számomra aug- szept- allergiás levegőjét szivom.......egy darabig........vagy ki tudja meddig.

A mottomat probálom szem előtt tartani, "Never give up....Soha ne add fel."


Ja arról nem is beszéltem, hogy Vancouverben és Calgaryban jártam, és hát ez azért nem semmi, megjártam a Rocky Mountain-t kocsival........wow........nem volt semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez volt életem egyik legszebb útja......fantasztikus.

Két dolog volt itt Kanadában ami mindent megért, az egyik az első év elején Celine Dion koncert, a másik a mostani utam át a Rocky-n.........!

Sokat tudnék irni arról, hogy hogyan éryem magam, és mit gondolok, de bennem sem egyértelmuek a dolgok. Sok kérdés, és kétség van, amit helyre kell raknom, ahhoz hogy tovább lépjek.....valamerre.
Mindenesetre keresem tovább az utam.