2012. december 1., szombat

Vilagvege

Nos, hat ismét év vége van. Hihetetlen. Most nézem, hogy még mindig a tavaly karácsonyi képek vannak a blogomon..... Mondjuk az írásban sem jeleskedtem... És most újra evvege...csak most vilagvegevel együtt. Na majd meglatjuk. Mondjuk ha nem pusztulnak mind el, akkor azért még hazamegyek december 26.-an. Ha igen, akkor még mindegy. Mi volt ebben az évben a különleges, vagy sajátos dolog?
1. Hogy hogyan lehet a mindennapokat menedzselni egy mas kulturabol szarmazo emberrel,
2. Hogy a csaladban mindenki valahogy megvan, nem nagyon beteg,
3. Hogy végig dolgoztam az evet, és ez ugyan fárasztó volt, de a kiadásokat fedezte,
4. Hogy megúsztam a 40 évet, bár kimondani is borzasztó.
5. Hogy ...majd meg gondolkodom a tobbin.
Ja, szoval minden a régi, nincs változas mindenki a mindennapokat próbálja lekuzdeni itt is.
A szöveg, hogy itt Kanadában minden ember egyenlő, es nincs megkulonboztetes, meg a multikulturalizmus meg ilyesmi, hülyeség. Van megkülönböztetés, és igazából nincs multikulturalizmus,  csak békében megprobalnak egymás mellett élni az emberek. Igazából azonban nem vegyulnek..
Nos, ezért megy mindenki haza ha tud, hosszabb rövidebb időre, vagy végleg, amikor anyagi biztonságot megszerzi. Persze mindenhol vannak ilyen vagy olyan problémák..itt is. Borzasztó lassan halad itt minden, de nagyobb anyagi biztonsagban élnek talán az emberek mint máshol. Bár azért sok esetben ebben sem vagyok biztos. Nos a karácsonyi itt nem olyan az biztos, mint Európában.  Szóval hamarosan találkozunk odahaza, ha nem lesz Vilagvege.

Nincsenek megjegyzések: