2009. december 6., vasárnap

CCR konferencia Windsorban

Tegnap este értünk haza. Windsorban voltunk 3 napos CCR konferencián.....tavaly is voltam, csak itt, Torontoban. Windsor egy határváros, a másik oldalon Detroit van........
A konferencia......Canadian Council of Refugees .....a teljes neve. Elvileg mindenki részt vehet a konferencián, aki a menekültügyi területen dolgozik....NGO-k, állami szervek, és nemzetközi szervezetek, országos konferencia. Vagyis ott van ált. a UNHCR, Amnesty I, mindenféle NGO, jogászok,kormányzati szervek.....klassz, és fantasztikus kajákkal, és kiszolgálással.
Szombaton megjártuk az USA-t is, átmentünk Detroit ba.....na nem sokat láttam a városból, mondjuk nincs semmi külömbség a többi amerikaihoz képest.....egy ottani menekültügyi NGO-t néztünk meg.....és hát megint megtapasztaltam, hogy a magyarok nem egy kategóriák a kanadaiakkal az amerikai határőrök szemében. Windsorból lehetett látni Detroit látképét igazán...a GM tornyok az igazán érdekesek....az 5 magas torony....nem tudom hogy most, a recesszió után hány tornyot használnak..?
Mindenesetre nagyon jó volt, de persze újra megfáztam.......ez itt a kanadai hidegben nem meglepetés.........

Nincsenek megjegyzések: