2009. május 14., csütörtök

Május

Hát a magyarországi tavaszhoz nem mérhető ez az időjárás. Itt aztán mindenféle van, de leginkábbb meleg nincs.....ma talán kaptunk egy kis tavaszt a 2o fok körüli hőmérséklettel, de sajnos a hétvégére már csak 1o fokot mondanak.....otthon már májusra mindenki lebarnult....mondjuk itt sok embernek nem kell a barnaság, mert alapszínük az.
Na mindegy, azért remélem kapunk egy kis nyarat....?

Hétfőn végre eljutottam üveget csiszolni. Kedden délután egy farmon voltunk, ahol két gyerekünk lovagol egy rendőrségi programban.....érdekes ez az összeállítás mindenesetre, de klassz tapasztalat volt. Nagyon érdekes volt, jó volt egy kicsit kiszakadni a lüktető városból a természetbe.

Szerdán közösségi napja volt a dolgozóknak, ami azt jelenti, hogy ilyenkor kirándulunk, csak mi. Szóval St. Catharine-be mentünk, ami másfél órára van délre a határ mentén. Ott töltöttük a napot, mert két kolléga is onnan származik. Nagyon szép napot fogtuk ki.

Ma már dolgoztunk, de nem erőltettük meg magunkat, és attól félek, hogy holnap sem fogjuk, mert mindenki már a hosszú hétvégére készül.....itt ugyanis hosszú hétvége lesz, hétfő szabadnap....Victoria day.

Nincsenek megjegyzések: