2008. szeptember 2., kedd

Egy nap a Torontói szigeten...

A hétfő itt a Labour day, vagyis a Munka ünnepe, szóval szabadnap volt, igy a barátnémmal, Liviával kimentünk a Torontói szigetre...vagyis több szigetről van szó, de egy központi sziget van, ahova az emberek ilyenkor nagy tömegben átmennek, nagyon klassz hely, mert innen csak a tavat lehet látni.....és a túlpartját nem, úgyhogy olyan, mintha a tengerparton lennénk.

Nagyon szép, kellemes idot fogtunk ki, mondjuk itt nem nagyon van több 28-30 foknál, kivéve, ha a páratartalom nagy, de ez elvétve fordul elő, és akkor is csak többnek érezzük.
A vadászrepülők az egekben, a tó kék, vitorlások és hajók rajta, idő szép.....kell ennél több, nem, csak mindig igy kellene hogy legyen.

Jött velünk Gábor is és a kislánya, aki Livia ismerőse. Gábor az 50 -hez közel jár, és két 5 éves kislánya van. A felesége 5 évvel idősebb nála, nagyon kedves ember, és nagyon érdekes dolog, hogy ilyen korban van két 5 éves lányuk, de igy jött össze, és igy is nagyon jó, mondja.

A délelőttöt a vidámparkban töltöttük, és délután pedig ketten Livivel kimentünk a partra, és csak pancsoltunk, beszélgettünk, napoztunk, és gyönyörködtünk a tóban.....fantasztikusan szép itt..!

Holnap megkezdődik a komoly munka......

1 megjegyzés:

Livia írta...

Nagyon jo volt az a nap, igazan kellene ilyesmire tobbszor idot szakitanunk, foleg, amig lehet es meleg van.
Egyebkent valami hihetetlen hulyen barnultam le a parton: egy nagy barna U alaku folt van a mellkasomon, korulotte pedig hofeher vagyok... :)))