2008. szeptember 11., csütörtök

Szerda - community night

Most ekezetek nelkul irok, nincs idom atallitani a klaviaturat, igy most ez van.....
A heten felkeszites folyt, mindent atismetelunk, es tanulunk......a legerdekesebb a szerda este volt, azaz tegnap....minden szerda este community night, azaz a csapat egyutt szervez egy kozos estet. Kirandulast, vagy filmnezest, vagy vacsorat egy erdekes helyen, vagy akarmit. Szoval tegnap a varos egyik szep helyere mentunk, Old Mill-nek nevezik a helyet.
Halaszok kedvelt helye, amint lattam, mert meg estefele is sok halasz volt a kornyeken. Van egy mesterseges gat is a folyon, es igy egy kis vizeses. Sajnos a fenykepezogepemet nem vittem, igy nem keszult kep, de majd legkozelebb. Lattunk mosomacit, madarakat, kacsakat, es kutyakat setaltato embereket.
Az estet csak az zavarta meg, hogy Andras telefonjan bejelentkezett Gustavo az Office Manager, aki bejelentette, hogy a fire alarm megszolalt, vagyis tuzet jelez az egesz epuletben es nincs senki ott, aki kikapcsolja. A tuzoltok az ajto elott allnak, es nem akarjak betorni. Szoval azonnal vissza kellett mennunk.
Mindezek utan az egyik haz lakoi - mellesleg ahol en is lakom - eltuntek ismeretlen es rejtelyes modon, ezert valsagstab kerekedett, majd minden megoldodott, es ejfelfele sikeresen tuz es eltunes nelkul zartuk az estet. ...bar addig aggodtunk egy kicsit.
Itt mivel a hazak nagy resze fabol van, a tuzjelzok beszerelesere es mukodtetesere nagy gondot forditanak. Csak annyi tortent, hogy valaki benne hagyta a sutoben a muanyag edeny, fustolni kezdett, es a tuzjelzo bekapcsolt, es nem tudtak kikapcsolni a hazbeliek.

En lassan megkezdem a munkamat....nem tudom, hogy irtam-e egyaltalan mi is az....hivatalosan Assistant director vagyok, illetve a kozossegi elet es reszben a jogi ugyekert felelos szemely. Nem lesz egyszeru munka, a heten mar csinaltam egy osszejovetelt...marmint csinaltunk a javaslatomra, amit levezettem, es jol sikerult, mindenki elvezte.

Hogy mi is tortenik kozben a varosban? A hetvegen....azt hiszem a multon, vagy a kovetkezon nem is tudom, illetve valoszinu hogy folyamatosan van a Torontoi Film Festival, ami sokakat lazba hoz, mert van egy nehany filmsztar aki eljon vagy eljott.....engem nem hozott lazba......majd a hetvegen akarok festivalra menni, illetve tobb program is van kilatasban, majd kiderul hova megyek.

A kep folyamatosan valtozik, azaz azert a tavalyiakhoz kepest tortentek valtozasok meg a kozvetlen kornyezetunkben is. A viragokrol teszek fel kepet majd, amit a sarkon a kis kinaiak arulnak...nagyon szepek, van piros napraforgojuk is.........ami zavarba hoz mindig, az a Toyota Yarisok latvanya nagyon sok van itt beloluk, es raadasul sok olyan szinu van, amilyen otthon a sajat......unk.
Ami nem valtozott, hogy megismernek meg a bankban is......es szeles mosollyal, es Hey, who came back-kel udvozolnek, ami nagyon jol esik.
Megvan a Scotiabank kartyam is........egy kartyaval tobb.

1 megjegyzés:

Kata írta...

Szia Ildi!

Mosómacik között...húha, kezdelek irigyelni:) :)Örülök, hogy pörögsz, tele vagy programokkal! Csak így tovább!

Puszillak!

Kata