2008. december 7., vasárnap

December első hétvégéje

Szombaton találkoztam egy barátnőmmel, -aki nem Lívia-, de ő is nagyon aranyos. Tavaly ismertem meg vele a menekültügyi kurzuson, a York egyetemen. Guelph-től északra, Fergus-ban él a családjával. Szerbiából települtek be, még régen, azt hiszem az első hullámmal, olyan 1991-2 ben kb.
Tavaly ellátogattam arrafelé, nem mentem el egészen Fergus-ba, csak Guelph-be, és Elora-ba. Gyönyörű helyek, vízesésekkel, meg minden, .....majd most is elmegyek, és fényképezek....csak most lehet, hogy hozzájuk is eljutok.
Szoval együtt töltöttük a szombat délutánt, a szakadó hóesésbe és ráadásul a szél is fújt, ez az általános itt télen.....ezért van a jó tömegközlekedés, hogy mindenhova el tudj jutni a föld alatt, vagy legalábbis a föld fölött, de ne sokat gyalogolva.

Vasárnap egy munkavacsorára voltunk hivatalosak, ami délután kezdődött. Mindenki ment, a vezetőséggel voltunk és a házaspárjaikkal..... jó volt.
A vezetőség a Board ......a Tanács tagjai 3 nő 3 férfi.... nyugdíjasok jórészt, és nagyon aranyosak...jogász, nővér, pénzügyi szakember, pap, a többinek nem tudom a hátterét. Valószínűleg valami tanárfélék lehetnek a többiek.

Délelőtt felállítottuk a karácsonyfánkat.

Nincsenek megjegyzések: