2008. december 26., péntek

A karácsonyi parti

Szóval tegnap volt a ngy nap, de délelőtt még ajándékokat kellett bontanunk a házlakókkal. Itt ugyanis reggel bontják az ajándékokat. Utána nagy rohanás volt, a pulykát a sütőbe, rohanás a templomba......egy nagyon közeli templom basemant (pincerész)-jében volt a buli. Van egy nagy termük, és mindenféle kisebb, ugyhogy könnyedén elfértünk. Délután fél kettőtől már díszítettünk. A díszítés gyönyörű lett....kék, ezüst, fehér.....vigyáznunk kellett, nem karácsonyi bulinak hívtuk, hanem Evening of Peace, vagyis a béke estéje, mert nem mindenki keresztény. Szóval kaptam már néhány visszajelzést róla, és MINDENKINEK TETSZETT!!! A legjobb az volt, hogy a vezető is ott volt, Mary Jo odajött hozzánk, és azt mondta, hogy EZ VOLT A LEGJOBB KARÁCSONY ESTE A ROMERO HOUSEBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És személyesen bejelentettek, hogy én szerveztem, és megköszönték!!!

Nagyon boldog vagyok!

Tényleg jó volt...a kaja, a díszítés, a műsor...minden. Önkéntesek jöttek segíteni. Nem voltunk 2oo-an, csak kb. 15o-en. Volt afrikai asszonyok tánca, ahova többen is bekapcsolódtak, voltbangladesi ének, amihez mindenki tapsolt, vers, stb., stb.

a program egészen 1o óráig futott, utána táncoltunk egy kicsit, és kb. féll 12 kor befejeztük. ..és feltakarítottunk. Jó volt.

Fényképek a Picasa albumomon.

2 megjegyzés:

Livia írta...

Nagyon gratulalok Draga, biztosan beleadtal apait-anyait. :) Nem csoda, hogy odavoltak a munkadert.
Jo lett volna ma szoban is hallani mindezt, de sajna nem sikerult elerjelek.
Majd csorogj ide, ha raersz, mert mar nagyon kivancsi vagyok a reszletekre. :))

Névtelen írta...

Drága Ildi!
BUÉK! és vigyázz Magadra!
Puszillak!
Mátis K.