2009. június 21., vasárnap

A nyár kezdete itt - Black Creek Pioneer Village

Na ma végre ide is elérkezett a nyár. Jó meleg volt.....!Na nem mint otthon, nem izzadtunk, de jó a hidegek után.
Ezen a hétvégén nagyon sok minden történt a városban...több helyre is el lehetett volna menni, bár szombaton esett az eső....de menekültek napja volt mindenféle programmal, aztán a Bloor str. et -ami az egyik olyan főutca, ami a várost kettőbe szeli-, lezárták egy szakaszon, mert egy nagy fesztivál volt.

De a hétvége mozgalmas volt a fent említett programok nélkül is, mert volt más, mint mindig. Tegnap este egy baráttal táncolni mentem végre egy klubba...itt klubbnak nevezik a táncos mulatós helyeket!!!!!!!!!
Már nagyon jó volt egy ilyen esti program...nem mintha olyan nagy éjszakázós lennék, de azért egyszer kétszer nem árt egy esti táncos buli, amit nem én szervezek, és nem kell ott ugrálnom hogy minden rendesen menjen....itt csak táncoltunk, latin zenékre.....salsa, bachata, merenge......tanulgatom, eredeti kolumbiaiaktól......!Hát elég béna vagyok, de ebbe is bele kell jönni....nekik a vérükben van!

Hajnali lefekvésem után ma Líviával és férjével Billel egy érdekes látogatást tettünk a Black Creek Pioneer Village-be. A hely a külvárosban van, és olyan skanzen féle. 186o -as éveket tükrözi minden, a faluban korabeli ruhákba öltözött emberek sétálnak, és ma egy csatát is láttunk...majdnem, mert csak az ágyudörgést, és a puskaropogást, a csatát a fák eltakarták, ha nem jó helyen voltál....de a csapatokat láttuk, és betekinthettünk a korabeli iskolába az orvos házába, a templomba, -ami pl. teljesen ugy néz ki, mint amit az amerikai kosztümös filmekben látunk- stb. Nagyon érdekes volt. Sokat fényképeztem, itt van néhány kép a bal oldalon, a többit az albumba teszem majd.

Nincsenek megjegyzések: