2009. április 12., vasárnap

Húsvét II. - SPA

Tegnap Lívia barátnőmmel egy svéd masszázsra és egy úszkálásra mentünk, egy olyan helyre, amit csak tv-ből láthattunk! Az Elm utcában voltunk a belvárosban, az Elmwood spa-ban. Kívülről a megszokott épület, de belülről teljesen luxuskörülmények! Minden bejelentésre történik, a körülményeket nem tudom lezrni, egyszerűen pazarok. Az interneten a -www.elmwoodspa.com- cím alatt megtaláljátok a helyet, érdemes megnézni! Fényképezni nem lehetett....azért sikerült egy kis csínnyel egy - két képet csinálni. Minden egy helyen...termálfürdők, szauna, masszázs, kozmetika, éttermek, kéz, láb kezelések. Mindenféle csomagot lehet kapni, egy 7 órás, amiben minden benne van, 5oo dollár....85.ooo ft. körül van......na igen.....persze azért megengedhetik egyesek maguknak, hiszen azért van.......ja, a szolgáltatások nem olcsóak itt.......és talán az ingatlan.....bár attól függ, hogy hol veszed....a belvárosban, vagy kinn, vagy egy kisebb városban......
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, és sokat beszélgettünk.
Nagyon élveztük, és annyira jó volt, hogy együtt voltunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma megnéztük a napfelkeltét (rohadt korán kellett kelni...én fél 5 körül....és ez már a második a héten) kb. 4o -en voltunk az egyik nagy sziklás részéről a tónak. Ehhez át kellett utazni a várost, mert a másik részén van ez a terület reggel fél 6 -kor. Konvojban mentünk 6 autóval, + másik 3 autót indítottunk, akik még embereket szedtek össze mindenfelől.......nekem kellett szerveznem az egész összeröffenést. Mindenesetre megérte, mert nagyon szép volt, nagyon jól lehet a napfelkeltét látni, mert a kimagasló sziklán voltunk, és a tóra láttunk rá, aminek a másik oldalát nem lehet látni, így nekem olyan mint egy óceán. A keleti városrészben található a hely...a Scarborough Bluffs....ha vkinek mond ez vmit. Bár Matt szerint, aki az óceán mellől jött azt mondja, hogy víz az igaz, de egyáltalán nem hasonlít az óceánhoz.....mivel én csak felülről láttam még az óceánt, nem a partról, így nem tudom megállapítani.....de nagy víz az biztos.

Erre az alkalomra sütöttem egy csomó pogácsát, és banános muffint.....nagyon jó ez a muffin recept, aki akarja, megírom neki.....egyszerű, és rendkívül finom.

Nincsenek megjegyzések: