2009. április 10., péntek

Húsvét

Itt Kanadában a csütörtök volt az utolsó munkanap. Pénteken nem dolgozunk, és hétfőn sem, ez így egy 4 napos ünnep! Mint megtudtam Líviától csak nálunk nem dolgozunk hétfőn, máshol dolgoznak......hát mindenesetre jó. Azért vannak programjaink vasárnap, úgyhogy egy napot mégis dolgozunk.
De igy is jó. Az időnk nagyon szép, bár hűvös van, olyan 8 fok körül, de biztosan 1o alatt. Ma nem lehet TV-t nézni, a nagypéntek miatt. Na nem mintha állandóan azt csinálnánk, nincs is rá idő. (De mosni lehet!!!....van egy csomó mosnivaló.)

Tegnap lazacot sütöttem életemben először spárgával, rizzsel, stb. Nagyon klassz volt, igaz nem készült el időre, úgyhogy várni kellett rá, de nagyon jó volt, ráadásul van hozzá egy nagyon jó szósz....finom volt, és állítólag sok a vitamin benne....na nem esszük minden nap, mert azért nem egy olcsó mulatság itt sem a friss lazac.

Azonkívül legalább 2o -25 db tortát kaptunk adományként az egyik cukrászdából. Minden család egy tortát kapott így az ünnepre, és még van a hűtőben jó néhány.

Vasárnap reggel napfelkeltét megyünk nézni, így nem sokat fogunk aludni szombatról vasárnapra virradóra.

Itt nincs locsolkodás, helyette a gyerekeknek tojásvadászatokat rendeznek.

Nincsenek megjegyzések: