2009. április 1., szerda

Lassan...

A Refugee Law Office-ban is egyre barátságosabban fogadnak minden alkalommal amikor megjelenek, mint egy kollégát. Nagyon élvezem....ilyenkor kimozdulok a megszokott környezetből...ami persze szintén nagyon jó, és máshol más vmit csinálok. Érdekes...bár néha azt érzem, hogy olyan, mint amikor a Magyar Menekültügyi -és Migrációs- Hivatalban kezdtem az életem...csak egy igazán elit környezetben, nagyon alapos és felkészült jogászokkal...nem akarom azt mondani, hogy akkor 1o évvel ezelőtt a mi hivatalunk nem volt elit, csak hát..na. Mondjuk persze, ez nem igazán ugyanaz a szervezet..ezek az ügyvédek, akik a menekülteknek segítenek, én pedig a hivatalban dolgoztam, akik eldöntik az ügyeket.

Este megnéztük a kiállítást a Városházán...Menekültek hete van a városban, és ehhez kapcsolódóan számos rendezvényt szerveznek, mint a festmény és fotó kiállítást.

Jaj tényleg annyi ujabb fényképem van, teszek fel majd néhányat, a vacsikról, aztán a nőnapi ünnepségünkről, amiről annyit, hogy megvártak vele hogy visszaérjek, addig nem rendezték meg a fiúk...hát nem édesek?

Nincsenek megjegyzések: