2008. október 7., kedd

Kedd...

Teszek fel majd néhány képet a Second Harvest napról. Minden héten kapunk egy csomó kaját a boltokból, és kiosztjuk a lakóknak és a kiköltözötteknek. De nem olyan rossz kajára kell gondolni....ja nem főtt, hanem mintha a boltba mennél vásárolni.......semmi baja, nem járt le, csak egyszerűen adomány.
Ez nagyon busy nap, őrület milyen forgalom van ilyenkor, nagyon jó, bár nem lehet semmi komoly munkát végezni.

Este Fatih -ot ünnepeltük, hogy végre megjött a válasz a H&C eljárásában, és elfogadták a kérelmét.
Baklavát ettünk, meg minden más finomságot, tortillat, és vmi olyasmit mint nálunk a rétes.....sós.
Nagyon jó volt minden, nagyon bezabáltunk....másnap, szerdán pedig Heather szülinapját ünnepeltük, én főztem. Csirkemellet rántottam krumplipürével, hagymát sütöttem, és zöldségköret volt mindehhez, ja és az ünnepelt almaszószt csinált. Ja meg kakaós süti is volt. Hát mit mondjak ismét nagyon jól laktunk...ha ez így megy hízásnak indulunk. Ez a csapat egyébként is nagyon jól főz......András is főz, azt mondta, meg akar tanulni főzni, gyakorolnia kell. Így átvette tőlem kéthetente a kedd ebédeket. Jól megy neki....palacsintát sütött, halászlét főzőtt. Szóval mi magyarosan főzünk, de a többiek nagyon szeretik. A kanadaiak vagy valami spanyolos chiliset főznek, vagy valami kanadaiasat, ami nem mindig a magyar ízlés szerint van kitalálva, de mivel olyan nagy a választék, nem maradunk sohasem éhen.

Szerda este elmentünk a helyi választás jelöltjeinek a vitájára. Nincs mit hozzáfűznöm, olyan mint másutt. mindent megígérnek, és semmi nem lesz belőle.....vagy talán itt lesz valami...

Nincsenek megjegyzések: