2008. október 2., csütörtök

Október első hete

Ezen a héten nem sok minden történt.....intéznem kell a jogsimat...ez sem tünik egyszerü dolognak. Szombaton persze most is dolgozunk, háromtól női csoport jön, és velük tervezzük meg az évet. Amúgy pedig lassan gőzerővel készülünk a Thanksgiving-re. Canadában ez a betakaritás ünnepe.
Közeledik a kanadai federal választás, aminek a lázában ég mindenki mostanában.
Én a hagymatea lázában égek, amit a kanadaiak nagy érdeklődéssel néznek, hogy miféle világvégéről jöttem.....András mosolyog a háttérben, hogy ő már hallott ilyenről.

A múlt héten sikerült a családdal és a haverokkal skypolni.....vagy előtte volt már nem is tudom, de jól sikerült, mert munkanap volt az egyik időpont, és a kollégák még itt voltak, igy néhányuk bemutatkoztak egymásnak.

Itt már érezhető a tél közelsége, habár azt mondják, hogy szokatlan az ilyen hideg ilyenkor. Reggel 5 fok van , napközben max. 13. ..és fúj a szél.

1 megjegyzés:

Livia írta...

Igen, nekem is eleg rosszul esik ez a hideg, mar csak azert is, mert itt Kanadaban az osz a kedvenc evszakom. Hosszu, kellemes es csodaszep szokott lenni... Remelem azert meg lesz ilyen is! :)